Kennismaken

Wij vinden het fijn dat u geïnteresseerd bent in onze peuterspeelzaal, school en/of BSO.
Als ouders zoekt u onderwijs en kinderopvang waar uw kind zich goed kan ontwikkelen. Onderwijs en kinderopvang waar uw kind zich veilig en prettig voelt en zich zoveel mogelijk kennis en vaardigheden eigen kan maken. Graag denken we met u mee of De Bron een goede plek kan zijn voor uw kind en voor uw gezin.

Kennismaken en sfeer proeven.

Door onze schoolgids en onze website kunnen wij u al een inzage geven in onze school en kunnen wij u helpen bij dit keuzeproces.

Bovenal vinden wij het heel fijn als u bij ons komt sfeerproeven.
Dit gebeurt bij ons door een kennismakingsgesprek met onze directeur en een rondleiding met onze directeur door onze school en kinderopvang. Dit geldt voor elke kind, die (misschien) start op de peuterspeelzaal en/of op onze school.

In dit kennismakingsgesprek vertelt de directeur u over onze school en bent u in de gelegenheid om uw vragen te stellen.
Ook willen wij onze peuteropvang en school laten zien. Dit doen we het liefste, wanneer onze leerlingen en leerkrachten op school zijn.
Wij willen u graag meenemen in onze fijne sfeer in ons gebouw  en kunt u onze peuteropvang en school in bedrijf zien.
U krijgt zo een reallife inzage in onze werkwijze.

Als u belangstelling heeft, kunt u een afspraak maken met Henk Drost (directeur) of met Heidi Kattenbroek (secretaresse). Als u belt naar 0318-482526 of mailt naar basisschooldebron@smdb-lunteren.nl, maken we een afspraak.